Кошик
96 відгуків
promo_banner

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день (в понеділок).

Горіховод

Починаємо підготовку до горіхового сезону раніше конкурентів

Починаємо підготовку до горіхового сезону раніше конкурентів

Всі ми знаємо, що осінь-це сезон врожаю та переробки волоського горіха. Навіть якщо у Вас немає свого горіхового саду, Ви завжди зможете придбати волоський горіх на ринку, для подальшої переробки. А щоб почати сезон завчасно і раніше всіх конкурентів, необхідно починати готуватися до нього вже у весняний період.

Отже, чому ж важливо і потрібно готувати обладнання і себе перед початком сезону і чому небажано готуватися в самий розпал сезону?

  1. Економія грошей, мінімальні витрати. Купуючи обладнання для переробки волоського горіха у весняний період, Ви зможете придбати все необхідне для початку горіхового бізнесу за низькими цінами, отримати знижку або потрапити на вигідну акцію.
  2. Все в наявності. Готуючись до осені до весни, Вам не доведеться чекати кілька днів або тижнів, поки ваше замовлення буде виконуватися або виготовлятися. Найчастіше, у весняний період все обладнання є в наявності магазинів.
  3. Починати ніколи не пізно. Навіть якщо Ви «дозріли» почати горіхову переробку тільки зараз – не біда, купивши все необхідне обладнання, Ви можете не чекати, поки горіх дозріє, а вже зараз купувати горіх у шкаралупі і починати переробляти.
  • Це допоможе уникнути простою обладнання;
  • В залежності від якості горіха та переробки, обладнання зможе себе окупити за кілька місяців і далі почне приносити прибуток і постійний дохід;
  • На пробних партіях Ви зможете «набити» руку, зрозумієте всі ази та основні принципи переробки, в подальшому це буде тільки на руку!

З чого почати в горіховому бізнесі? Яке обладнання Вам знадобиться для переробки?

  1. Горіхоколи. В залежності від початкових обсягів горіха, можна підібрати різне обладнання для колі горіха.

2. Калібрувальне обладнання. Вибір калібратора також залежить від обсягів горіха, приміщення, працівників та інших робочих моментів.

  • Для невеликих обсягів підійде побутової калібратор (до 50 кг\год);

  • Для середніх розмірів виробництва та обсягів – калібратор промисловий (до 200 кг\год);

  • Якісну промислову калібрування зможе забезпечити калібратор (до 500 кг\год).

  1. Обладнання для чищення грецького горіха після колки.
  • Додаткові аксесуари. Після колки часто трапляється недокол шкаралупи волоського горіха і щоб уникнути повторної колки орехоколом, оптимальним варіантом буде використовувати Комплекти для чищення грецького горіха. Інструменти допоможуть доколоть шкаралупу у важкодоступних місцях, розріжуть перегородку в горісі і дбайливо отримають ціле ядро з шкаралупи. Забезпечивши такими комплектами для чищення горіха кожного працівника, Ви на 20% підвищите ефективність роботи;

  • Поверхні для перебирання. Також, залежно від обсягів горіха, який потрібно сортувати і перебрати, кількості переборщіков і розмірів приміщення, Вам можуть стати в нагоді переборочные столи або інспекційні столи

  • Докалыватель волоського горіха. Докалыватель буде незамінним помічником у випадку з неякісним горіхом, ще його називають «долбун», «жадібний». Це горіх з твердою шкаралупою, яку орехокол з одного разу не розколе, а при перебиранні і чищенні такий горіх розсиплеться в руках. Докалыватель з легкістю допоможе доколоть такий горіх, а не цільне ядро піде для кондитерських фабрик і заводів.

Не бійтеся почати горіхову переробку. Правильно підібравши потрібний обладнання для своїх потреб і якісне сировину для переробки, Ви забезпечите себе постійним прибутком від переробки волоського горіха.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner